Getting My istanbul petek servisi To Work

Wiki Article

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa challenge kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa dilemma tesisattan kaynaklanıyordur.

peteğin reglaj ayarını yaptınız mı ? peteklerin altı ısınmıyor reglaj ayarı yaparak bu sorunu çözebilirsiniz. Konu hakkında bilginiz yok ise altta paylaşılan ling den öğrenebilirsiniz.

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

petekler ısınmıyor ne yapmalıyım ? peteklerin her birinin havasının alınmasında fayda vardır. petekler ısınmıyor sıcak su gelmiyor ise three yollu vana arızalanmış olabilir. bu parça pahalı değildir ve değiştirmesi çOkay zaman almaz. Bazı durumlarda peteklerin yüzü ısınmıyor?

Petek temizliğinde firmamız en uygun fiyatlarla dimension hizmet sağlamaktadır. Petek temizliği yaptırmaya karar verdiğinizde birden fazla firmayla irtibata geçmenizde fayda vardır.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek temizlik işlerinide yapılır.

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı petek servisi sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin istanbul petek servisi yoksa servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Kombi petek temizligi çöl teknik olarak yapmaktayim oncelikle musteri memnunyeti ile hizmet vermekteyiz yillik kombi petek temizligi hem havali hem darbeli ozlentasarlanmis makinamizla temizlik islemi yapmaktayiz hem %30 isi %20 fatura tasaruf petek servisi yapmak çöl teknik hizmetinizdedir.

Merhaba petek servisi kombi petek temizliği kombi bakım onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz itina ile yapılır

Su gelmeye başladığı istanbul petek servisi zaman petek havası alma işlemi tamamlanmış demektir, vanayı sağa doğru çevirip kapatabilirsiniz,

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page